Tuinaanleg

Beantwoordt het ontwerp aan uw verwachting, dan verzorgen wij graag de aanleg voor u. Dit begint met een globale planning, de start en einddatum, het tijdsbestek en de werkvolgorde. Doorgaans is het gebruikelijk te starten met de bestrating en bijbehorend grondwerk, vervolgens het houtwerk, vijver en andere constructies en tot slot de beplanting. Ook kunt u ervoor kiezen om uw tuin in verschillende fasen aan te laten leggen. Dit geeft u een duidelijk beeld van de afgeronde werkzaamheden en de werkzaamheden die nog moeten gebeuren.

Het tuinontwerp is tijdens de aanleg een belangrijke leidraad, maar de mooiste tuinen ontstaan als het ontwerp tijdens de aanleg wordt aangepast aan de situatie in de praktijk. Dit geschied uiteraard in nauw overleg met u, de opdrachtgever. Tijdens een kop koffie is alles bespreekbaar en niets onmogelijk. Bent u overigens overdag niet aanwezig? Geen probleem, het is altijd mogelijk om op een ander tijdstip de dagelijkse werkzaamheden door te nemen.

Desondanks kan het gebeuren dat er dingen zijn die u zich anders had voorgesteld. Schroom niet en bespreek het zo snel mogelijk, dan doen wij ons best om een oplossing te vinden.

Wilt u zelf ook graag een steentje bijdragen aan de realisatie van uw tuin? Ook dat is geen probleem. Er zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk.