Tuinontwerp

Een nieuwe tuin aan laten leggen is een kostbare aangelegenheid en zult u in uw leven waarschijnlijk niet vaak laten doen. Het is dus erg belangrijk dat het eindresultaat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Een goed tuinontwerp is de basis van die mooie tuin precies afgestemd op uw wensen.

Zoveel mensen, zoveel wensen.
In een eerste gesprek moet duidelijk worden wat u wenst van uw tuin. U wilt een tuin die er mooi uitziet, maar die ook vooral praktisch is. Bijvoorbeeld een kindvriendelijke tuin en/of een onderhoudsarme tuin. Een tuin waarin u zomers kunt barbecueŽn met de familie of genieten van alles wat er groeit en bloeit. Uw wensen zijn de leidraad bij het ontwerpen van uw tuin.

Op basis van het eerste gesprek zal er een ontwerp gemaakt worden. Naast een duidelijke twee dimensionale tekening zal er meestal ook een perspectief tekening gemaakt worden. Een perspectief tekening spreekt veel meer tot de verbeelding en geeft een veel beter idee hoe het eindresultaat er uit zal komen te zien.

Tijdens een tweede gesprek wordt het ontwerp aan u gepresenteerd. Indien nodig kunnen er nog volop aanpassingen gemaakt worden, zodat de tuin precies naar uw smaak wordt.